Voor 17.00 besteld, Gratis volgende dag in huis
Altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen mogelijk
Voor 17.00 besteld, Gratis binnen 3 dagen gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen in onze showrooms mogelijk

Nieuws

Prettige feestdagen en een gelukkig 2019!

donderdag, 06 december 2018

Graag willen wij u bedanken voor het vertrouwen en de plezierige samenwerking in het afgelopen jaar. Wij kunnen terug kijken op een succesvol jaar dat u mede mogelijk heeft gemaakt.
Meer informatie

Voor sporters en sportscholen

maandag, 12 november 2018

Deze maand staat onze blog in het teken van de sportschool. Of je nu thuis een sportruimte wilt maken of je eigen sportschool wilt beginnen, Rubbermagazijn vertelt je graag welke producten hiervoor nodig zijn en waarom.
Meer informatie

Oplossingen tegen gladheid

maandag, 15 oktober 2018

Gladheid, zeker op werkplaatsen, is erg belangrijk. Daarom wilt Rubbermagazijn onze klanten tips geven hoe de veiligheid verhoogd kan worden en gladheid tegengegaan kan worden. In deze blog geven wij tips en informatie over onze producten die u kunt gebruiken tegen gladheid.
Meer informatie

Alles voor de auto & tuning

maandag, 10 september 2018

Siliconen slangen komen oorspronkelijk uit de autosport. Ze zien er met hun felle kleuren namelijk te gek uit, zijn zeer duurzaam en ook nog eens goed geschikt voor eventuele andere toepassingen bijvoorbeeld als een turboslang of een luchtslang. Een van de voordelen van siliconen slangen is dat ze drukbestendig zijn. Een slang tussen turbo en motor móét namelijk hoog drukbestendig zijn om goed te kunnen functioneren. Een ander voordeel is dat de siliconen slangen bestendig zijn tegen chemicaliën. Ook zijn ze bestand tegen zowel zeer hoge als zeer lage temperaturen. Hun werktemperatuur ligt tussen -50°C tot +180°C.
Meer informatie

Rubber voor de trap

dinsdag, 04 september 2018

In veel huizen is de trap een in het oog springend object. Vaak centraal geplaatst in hal op entree vormt het vaak het visitekaartje van uw bedrijf of huis.
Meer informatie

Meer weten over Rubber?

dinsdag, 04 september 2018

Rubber is een polymeer dat zowel synthetisch kan worden geproduceerd alsook natuurlijk kan worden gewonnen uit het latex (het sap) dat in een aantal plantsoorten voorkomt.
Meer informatie

Alles voor de klusser/bouw

woensdag, 08 augustus 2018

Deze maand staat onze blog helemaal in het teken van de klusser/bouw met speciaal in de schijnwerpers onze celrubber producten, lijm/kit en kliktegels. Alle drie de producten worden vaak bij ons besteld en roepen ook vaak dezelfde vragen op bij onze klanten. Vanuit Rubbermagazijn leek het ons een goed idee de meest voorkomende vragen eens uitgebreid te behandelen. In deze blog zetten wij de meest voorkomende vragen over celrubber, lijm en kliktegels voor u op een rijtje.
Meer informatie

Alles voor paardensport

woensdag, 18 juli 2018

Net als met elke andere sport is het bij paardensport net zo belangrijk dat alles goed en veilig verloopt. Ook het verblijf van de paarden in de paardenstallen en maneges wilt u zo comfortabel mogelijk maken. Leest u verder in deze blog over hoe u uw paardenstal en/of manege diervriendelijk maakt.
Meer informatie

Rubber & evenementen

donderdag, 07 juni 2018

Het is weer zomer en dat betekent: evenementen seizoen. Tijdens evenementen als festivals, beurzen, workshops, verschillende sport- en bedrijfsactiviteiten maar ook bij jubilea, huwelijken en examenfeesten is veiligheid van zeer groot belang. In deze blog leest u waarom veiligheid tijdens de evenementen zo belangrijk is en hoe u er voor kunt zorgen dat u een veilig evenement organiseert.
Meer informatie

Kamperen met de caravan

dinsdag, 08 mei 2018

De zomer komt er weer aan en dat betekent: lekker weer en vakantie. Veel mensen kiezen er daarom ook voor om ver weg te gaan met het vliegtuig of lekker naar een All-Inclusive hotel te gaan. Maar dat is niet voor iedereen de perfecte vakantie. Veel mensen kiezen er ook voor om op vakantie te gaan met de caravan. Dat treft altijd wat voorbereiding en Rubbermagazijn helpt u graag om uw caravan helemaal vakantie-klaar te maken.
Meer informatie