Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee volgen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Dit doen wij om u die advertenties te tonen die het best aansluiten bij uw interesses en zodat u informatie kunt delen op social media. Meer weten? Bepaal zelf hier uw instellingen. U kunt alles afwijzen om verder te gaan met alleen essentiële cookies. Bekijk onze Privacy Statement
Menu ×
× Filters
Voor 17.00 besteld, Gratis binnen 3 werkdagen gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Afhalen in onze vestiging mogelijk
Terug naar overzicht

Betaalmethoden

U kunt bij Rubbermagazijn op één of meer van de volgende manieren betalen:

Via credit card (Visa, MasterCard en American Express). U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.

Via PayPal. Deze betaalmethode is mogelijk voor bestellingen in België en Nederland. Indien u kiest om met PayPal te betalen, wordt u tijdens het afrekenen direct doorgestuurd naar de PayPal website. U kunt hier inloggen op uw account en de betaling bevestigen.

Via Mister Cash.
Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen vanuit België. De betaalmethode is te vergelijken met een betaling via een creditcard. Het enige wat u nodig heeft is het nummer van de kaart en de vervaldatum. Uw betaling wordt verwerkt door het betaalsysteem van de desbetreffende instantie en deze brengt u naar het betaalscherm van uw eigen bank waar u de resterende gegevens in moet voeren.

Via Belfius.Direct.net. Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen vanuit België. 
Belfius is een van de grootste Belgische banken. De bank voorziet in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten.

Via KBC/CBC online. Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen vanuit België.
Met de KBC/CBC-betaalknop kunnen klanten van de Belgische banken KBC en CBC eenvoudig online betalen via hun vertrouwde online bankomgeving. De betaling wordt direct verwerkt.

Via Vooruit betalen. U maakt in dat geval het factuurbedrag zelf naar ons over rekeningnummer NL36ABNA0479001529 t.n.v. Rubbermagazijn BV. Vergeet niet het factuurnummer te vermelden. Zo kunnen wij uw betaling snel en correct afhandelen. 

Via Achteraf betalen via Billink. Met achteraf betalen is het voor Belgische particulieren klanten mogelijk om op rekening te kopen, voor bedrijven helaas niet. Voor Nederlandse klanten (zowel consumenten als bedrijven) is het mogelijk om op rekening te kopen. Klanten die achteraf willen betalen moeten rekening houden met 3% administratie kosten. Betalingen tot 2500 dient u over te maken aan Billink. Rubbermagazijn heeft Billink BV gemachtigd, conform de algemene voorwaarden, om de bijgevoegde nota aan u te factureren. U ontvangt van Billink een factuur en maakt het openstaande bedrag dus naar Billink over en niet naar Rubbermagazijn!

Via iDEAL. Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.