Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee volgen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Dit doen wij om u die advertenties te tonen die het best aansluiten bij uw interesses en zodat u informatie kunt delen op social media. Meer weten? Bepaal zelf hier uw instellingen.
Het is drukker dan normaal bij onze transporteurs, hierdoor kunnen wij leveringen de volgende dag op dit moment niet altijd garanderen.
Het is drukker dan normaal bij onze transporteurs, hierdoor kunnen wij leveringen de volgende dag op dit moment niet altijd garanderen.
Filters
Favorieten

U heeft nog geen favoriete producten toegevoegd.

Voor 17.00 besteld, Gratis volgende dag in huis
Altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen mogelijk
Voor 17.00 besteld, Gratis binnen 3 dagen gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen in onze showroom mogelijk

Premium programma voor onze vaste klanten

Bent u een zakelijke klant en bestelt u vaker bij Rubbermagazijn of bent u van plan dat binnenkort te doen dan kunt u wellicht ook in aanmerking komen voor ons Premium programma. Wij leggen hier de lat nog net iets hoger. Naast onze standaard vergaande service biedt dit Premium programma onze klanten een flink aantal extra privileges. Privileges die voor u het bestellen en betalen nóg gemakkelijker maken. 

Premium programma

Als premium klant krijgt u:

  • Extreem aantrekkelijke aanbiedingen en betalingsvoorwaarden.
  • De mogelijkheid tot persoonlijke kortingen op onze staffels voor vaste producten / extra scherpe offertes, die vervolgens bij herhaalbestellingen automatisch doorberekend worden.
  • Betalen op rekening met standaard een langere betalingstermijn (30 ipv 14 dagen).
  • Speciale service.
  • U krijgt als Premium klant uw eigen vaste accountmanager. Zo heeft u altijd dezelfde contactpersoon, die goed bekend is met de specifieke wensen en benodigdheden van uw bedrijf.
  • Desgewenst krijgt u een persoonlijk klantenbezoek.
  • Als Premium klant kunt u uw bestellingen iedere werkdag tot maar liefst 18.00 u. bij ons plaatsen. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling dan alsnog de volgende werkdag bij u wordt afgeleverd (uitgezonderd bulkzendingen).
  • Uw bestelling wordt met voorrang afgehandeld.
  • Als Premium klant bent u bovendien altijd als eerste op de hoogte van nieuwe producten en acties binnen de voor u relevante productgroepen.

U kunt zien dat u een premium klant bent, doordat zodra u ingelogd bent, boven rechts ons premium logo in beeld verschijnt.


Aanmelden voor het premium programma?

Bent u een zakelijke klant bij Rubbermagazijn en plaatst u regelmatig grotere orders? Dan kunt u wellicht in aanmerking komen voor ons premium programma.

Onze vaste klanten ontvangen van ons een persoonlijke uitnodiging om deel te nemen aan ons premium programma. Mocht het zo zijn dan u als vaste klant deze uitnodiging niet ontvangen heeft, wellicht doordat u (tijdelijk) wat minder bij ons besteld heeft, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Dit kan eenvoudig door een mail te sturen naar service@rubbermagazijn.be. Gewoon bellen kan natuurlijk ook altijd.